OM MIG

OM MIG

HVEM ER JEG?

Mit navn er Anne-Louise Saikkonen Jørgensen. Jeg er født i 1985 og kommer oprindeligt fra Harboøre, Vestjylland, Danmark. Jeg har boet, arbejdet og studeret i forskellige byer og lande, som til sammen har givet mig en del erfaring, oplevelser, idéer og inspiration – i og til livet -men også mod til at efterstræbe et liv, som jeg er tilfreds med at leve – og som giver mig ro, forståelse og mening, selvfølgelig.

Uddannelse & Arbejde

Af universitetsuddannelser har jeg en bachelor i Idræt og Sundhed  fra Syddansk Universitet og en Kandidat i Idræt fra Københavns Universitet med fokus på især mental træning & coaching (idrætspsykologi). Ved siden af mine studier har jeg bl.a. arbejdet i turist, sports- og fitnessbranchen – og taget kurser/ alternative uddannelser ved siden af. Herunder er jeg fitness & surf instruktør og har taget en sportsmassøruddannelse samt en sexologuddannelse hos Joan Ørting. 

Ski uddannelse på højeste niveau

Dertil er jeg uddannet skiinstruktør på højeste nationale niveau i Danmark samt på højeste internationale niveau i Verden:  Staatlich geprüfter Skilehrerin, Österreich.  I december 2020 blev jeg færdig med uddannelsen som østrigsk Skiführerin (off-piste touring/ randonée guide). Som den første danske kvinde nogen sinde.

Bopæl & Familie

Om vinteren opholder jeg mig i Østrig, St. Anton am Arlberg. I sommerhalvåret i Danmark, Lemvig. Jeg har skabt en base i 2 lande, hvor jeg bor sammen med min Østrigske mand, Tom og vores barn, Noah og hund, Balou. Det kræver organisering og planlægning at leve sådan et familieliv, men indtil videre fungerer det for os. 

Kærlighed til naturen

Min kærlighed til naturen og udendørs aktiviteter er stor. Det er her jeg finder følelsen af frihed i mange forskellige retninger. Her kan jeg være mig selv, og naturen giver mig styrke til mental overlevelse i vores samfund i dag. Det at være udenfor i naturlige omgivelser giver kraft og energi til krop og sind.

Outdoorsport: Skisport & Surf

Skisport har været en stor del af mit liv siden jeg var helt lille. De senere år er alpinisme dog også blevet en stor passion for mig. Udover ski, er bjergbestigning og klatring i bjerge – med eller uden ski på ryggen også noget, der trækker den store opmærksomhed.

Om sommeren er kitesurfing og stand up padde surf en af mine hovedaktiviteter. Udover dette løber jeg gerne, tager på vandreture eller cykler i skoven eller hvor vejene fører mig hen. Der er ikke tid til alt, men noget heldigvis.

Selvstændig Coach

Jeg underviser folk på ski om vinteren – piste eller off-piste i østrigske St. Anton am Arlberg. Jeg har kunstnernavnet “Arlberg FreeRidegirl”, men jeg kan også bookes til skiløb under hjemmesiden Skiundervisning.dk .

Om sommeren driver jeg en surfskole i Lemvig. Derudover kan jeg bookes som konsulent og foredragsholder til firmaer, skoler og privat personer til forskellige alders – og målgrupper – om det er fokus på specifikke emner indenfor skisport (f.eks. offpiste, sne og laviner) eller en mere psykologisk tilgang: boost af selvtillid og selvværdsfølelsen, således du bliver en bedre udgave af dig selv eller styrk dit forhold via teambuilding i parforholdet. Mulighederne er mange, og vi finder en løsning, hvad der netop passer til jeres behov og målgruppe.

Se også surf & ski siderne:  www.freeridegirl.com & www.spiritsurf.dk & www.skiundervisning.dk