Sommeren i Nordvestjylland, Danmark

Sommeren i Nordvestjylland, Danmark

10. juli 2024 0 Af outdoorwoman.dk

  • Derudover har jeg forskellige muligheder for løb. Ikke kun ligeud løb, men også interval træning i bakket, naturrigt terræn, som der findes meget af i området omkring Lemvig. Selvfølgelig ikke lige så meget terræn og højdemeter distance, som i Østrig, men ja bakket terræn er jo god til interval træning – og forbedring af grundkonditionen. I LIKE!
  • Og hvis jeg vil ud på et SUP Board i Limfjorden – eller tage til et morgenyoga hold på havnen i Lemvig, så er der ikke ret langt fra mit hjem til at gøre dette. Jeg føler mig priviligeret, at jeg har mulighed og kan benytte mig af disse skønne aktiviteter – ikke langt fra mit hjem – udenfor i naturen. #taknemmelig

LEVER AF TURISME

TRANS KIRKE TIL BOVBJERG FYR

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Anne-Louise 🇩🇰 (@freeridegirlcom)