Teambuilding i parforholdet ude i naturen

Teambuilding i parforholdet ude i naturen

13. maj 2020 0 Af outdoorwoman.dk

Teambuilding i parforholdet via outdoor aktiviteter

Teambuilding handler om, at arbejde sammen mod et fælles mål. I et parforhold har man også mål, håb, drømme og forventninger til hinanden, bevidst & ubevist. Man arbejder sammen som et team for at få livet og dagligdagen til at fungere.

Et kærlighedsforhold skal plejes – som en blomst, for ellers vil det med tiden visne. Mange forhold får deres vaner. Med tiden glemmer man måske at værdsætte den anden og i værste tilfælde tager man sin partner for givet, selvom det ikke var hensigten. Det er derfor vigtigt, at man husker at gøre noget for den anden indimellem. 

Små ting i hverdagen: Eksempelvis at give hinanden ”naturlige” komplimenter, kysse godmorgen (også selvom man stinker af søvn) eller at lave sin partners ynglingskaffe m.m. Disse hverdagsting kan være med til at gøre underværker, hvis man ikke tager dem for givet. Eksempler på andre ting: 

Fruen bliver glad, hvis hun bliver inviteret ud at spise af manden. Det er hyggeligt, og man får alene tid med hinanden. Manden er oftest tilfreds, hvis han især får ”fysisk” opmærksomhed. I ved selv, hvor jeg vil hen. Ikke ? (generalisering: sådan er det ikke for alle, I know, ok ?)

Man kan være ret god til at gøre alle disse ting, men alligevel er der altid noget, som irriterer den anden. Det vil der altid være. De fleste kan leve med det. Hinandens særheder. Ellers ville folk ikke blive sammen. Ingen forhold er perfekte, selvom det kan se sådan ud udefra! Alle parforhold støder på større eller mindre problemer før eller senere. Man skal også selv gøre en indsats, hvis man vil have forholdet til at fungere. 

Især KOMMUNIKATION mellem mand & kvinde har oftest brug for en kærlig hånd. 

Typisk: Den anden føler ikke, at man lytter? Vedkommende siger han/hun lytter, men er så meget begravet i telefonen, at man faktisk kun lytter halvt. Man er tilstede uden egentlig at være det…

NÆRVÆREN MANGLER & SAMHØRIGHEDEN, GRIN og LATTER MINDSKES…

Når den anden ikke bliver lyttet til, kan det være vedkommende ikke føler sig elsket, og balladen starter…Derudover… I parforholdet har man så mange ting, der popper op i hverdagen. Det handler oftest om noget meget dybere end lige øjeblikket. Det kan opbygge sig med tiden, og på et tidspunkt kan et af parterne i forholdet sprænge en bombe – det rabler og går helt amok.

Det har du sikkert prøvet…? Eller noget lignende?

Kvinden ønsker parterapi for at opbygge eller opretholde den gode balance i parforholdet, men hun kan ikke få slæbt manden med…

Der er mange andre alternativer til parterapi, men her er et anderledes alternativ – om man har brug for parterapi eller ej, så kunne det her altid være godt til forholdet…

Så skal man huske at opleve, grine og have det sjovt sammen !

Styrk parforholdet med outdoor aktiviteter i naturen

Måske parret skulle forsøge sig med en outdoor aktivitet ude i naturen med outdoorcoach, Anne-louise ? Hvor man kan vælge mellem aktiviteter som vandring ude ved havet/fjorden, SUP Surf eller tage på mountainbike i Klosterheden.

Derudover indgår kommunikations & nærvær – og samarbejdsøvelser som parret skal igennem. Valg af øvelser afhænger af parrets personlighed og væremåde – som Anne-Louise tager en vurdering af undervejs. Disse øvelser kan være med til at styrke båndet & forståelsen af hinanden, men også at man husker at være taknemmelig for hinanden.

Dette er teambuilding for parforholdet via outdoor aktiviteter ude i naturen.

Læs mere om pris og booking her!

(Læs lige hele indlægget færdig allerførst)

Gøre noget godt for forholdet

Sådanne aktiviteter ude i naturen er mere håndgribelige for mange mennesker end at de skulle sidde indenfor i et rum og snakke om følelser. Det kan det gavne parforholdet. Oplevelser skaber minder. Skaber bånd. Skaber sammenhold. Glæde, grin, nærvær & samhørighed.

Måske mærker man først glæden af oplevelsen et par dage efter aktiviteten, men denne dag ude i naturen kan være med til at opretholde og styrke parforholdet. 

Efter at have været ude at opleve, kan man jo altid tage ud og spise sammen bagefter og snakke om dagens aktivitet. 

Outdoor aktiviteter for par ude i naturen
Teambuilding I parforholdet via outdooraktiviteter ude i naturen. Derudover indgår “par coaching”, herunder kommunikations –nærvær og samarbejdsøvelser.

Hvorfor en coach ? Man kan jo også bare gøre det selv?

Ja.. Man kan også “bare gøre det alene”. Jeg vil helt klart anbefale folk at komme ud og opleve og være sammen – også på egen hånd. Men tænker man at fokusere på teambuilding i parforholdet, så er der er altid noget andet ved at have en person med til at styre dagsordenen. Det gør oplevelsen spændende på en anden måde.

Hvad skal der ske? hvad vil hun have os til at lave?

Så er der ikke en af jer, som bestemmer, men coachen bestemmer, hvad der skal ske. Det kan være meget godt. Når man gør tingene selv, så kan man også få en fantastisk oplevelse, men disse teambuildingsøvelser for parforholdet… De er ikke nemme at gøre selv, fordi så gør man det oftest ikke. Og når man har en coach med, der fortæller hvad man skal gøre, så bliver man sat til noget, som man måske selv ikke ville have gjort.

Ofte er disse små ting med til at give en masse godt videre til forholdet.

Måske du skulle købe dig dette til din kæreste, mand, kvinde i gave?

Læs mere om pris og booking her !

/Anne-Louise

@outdoorwoman.dk